ΑρχικήSYMI NAUTILUS LUXURY SUITES!Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ!

Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ!

Η κομψότητα συναντά την παράδοση!

 

Εκεί που η φυσική ομορφιά συναντάει το παραδοσιακό στυλ και η άνεση την πολυτέλεια εκεί βρίσκεσαι στο Symi Nautilus Luxury Suites. Το κατάλυμα είναι διακοσμημένο σε νεοκλασικό στυλ, όπου έντονος είναι ο παραδοσιακός ρυθμός. Η πολυτέλεια πηγάζει απ'όλα τα δωμάτια-διαμερισματα του Symi Nautilus. Την προσεγμένη διακόσμηση επιμελήθηκε με αγάπη η ίδια η οικοδέσποινα, η κα.Ευαγγελία. Περίτεχνες χειροποίητες γκραβούρες στα κάδρα με απεικονίσεις κογχυλιών, όπως του Ναυτίλου, κοσμούν τους τοίχους τόσο των δωματίων όσο και των κοινόχρηστων χώρων στο Symi Nautilus Luxury Suites! Τα ζωγραφισμένα στο χέρι ταβάνια των δωματίων και το κεντημένο στο χέρι ταφταδένιο κάλυμμα του κρεβατιού είναι χαρακτηριστικά του χώρου και δημιουργηματα της ίδας της ιδιοκτήτριας. 

 

     

 

 

Η συλλογή μας!  

 

Έτσι όπως λαμπυρίζουν στον καλοκαιρινό ήλιο και το θαλασσινό νερό, τα κοχύλια κατέχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο ελληνικό καλοκαίρι.  Στους κοινόχρηστους χώρους μας μπορείτε να θαυμάσετε τη συλλογή μας με πληθος ιδιαίτερων κοχυλιών και οστράκων. Νοιώστε σαν να βρίσκεστε στο βυθό του απέραντου μπλε της αιγαιοπελαγίτικης θάλασσας. Στην πληθώρα κοχυλιών της συλλογής μας, έχουμε και δύο αργοναύτες που έχουν βρεθεί στο νησί της Σύμης. Η ονομασία Argonaut δόθηκε και στο μπαρ του καταλύματος. Τα κοχύλια που μπορεί κανείς να συναντήσει στη συλλογή μας απ' την τεράστια ακτογραμμή των θαλασσών από όλο τον κόσμο, διαχέουν το καλοκαιρινό άρωμα και ξεσηκώνουν τον επισκέπτη σ' ένα ταξίδι εξερεύνησης και επαφής με τον θαλάσσιο μικρόκοσμο.

Η φυσική ομορφιά συναντάει το παράδοσιακό στυλ και η άνεση την πολυτέλεια.

 Νιώστε την καλοκαιρινή φρεσκάδα και την πολυτέλεια στις αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες, στους ιδιαίτερους φωτισμούς και στα υφάσματα.