ΑρχικήSYMI NAUTILUS LUXURY SUITES!ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SYMI NAUTILUS LUXURY SUITES!

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SYMI NAUTILUS LUXURY SUITES!

To Symi Nautilus Luxury Suites βρίσκεται σ' ένα απ' τα ομορφότερα και πιο γραφικά νησιά του συμπλέγματος των Δωδεκανήσων, τη Σύμη. Το κατάλυμα είναι χτισμένο στην περιοχή «Μύλοι» στον οικισμό του «Xωριού» ('Ανω Χωρα) , 2km απ' το λιμάνι της Σύμης. Η απέραντη θέα, απ' τις ηλιόλουστες βεράντες και τα μπαλκόνια των δωματίων, στο βουνό, στον κάμπο, στον οικισμό του «Xωριού» αλλά και στη θάλασσα στον φυσικό κόλπου του «Πέδι» αποπνέει ηρεμία. Η αιγαιοπελαγίτικη θάλασσα βρίσκεται σε απόσταση 30 λεπτών με τα πόδια. Οι πολυτελείς σουίτες στο Nautilus είναι ευρύχωρες και κυμαίνονται από 27τμ - 36τμ (οι περισσότερες είναι 36τμ.). Έντονο είναι σ' αυτές το παραδοσιακό στοιχείο αλλά παρέχουν κι όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Σ' όλες σχεδόν τις σουίτες υπάρχει εξοπλισμένη κουζίνα με φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και ηλεκτρικές εστίες μαγειρέματος. Επίσης, διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο επενδυμένο με μαρμάρινες ψηφίδες. Όλες οι σουίτες έχουν δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης με πλήθος καναλιών. Στους κοινόχρηστους χώρους του καταλύματος υπάρχει ηλεκτρονικός υπολογιστής, τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι επισκέπτες του καταλύματός μας! Σ'  όλους τους χώρους και στα δωμάτια υπάρχει δωρεάν σύνδεση Wi-Fi ίντερνετ.

 

 

Τι σημαίνει Νautilus;

 Το ξενοδοχείο πήρε το όνομα του απ' το Ναυτίλο. Το Ναυτίλο είναι μαλάκιο, ένα γένος κεφαλόποδων που ενήκει στην ομοταξία των τετραβράγχιων κεφαλόποδων. Πέρα απ'αυτό, η ζωή και η οικονομία της Σύμης βασιζόταν στη ναυτιλία απ' τους αρχαίους χρόνους. Πολλοί ήταν οι ναυτικοί και οι σφουγγαράδες στο νησί. Η ναυτική παράδοση του νησιού στεγαζεται στο Ναυτικό Μουσείο στο Γιαλό. Σε μια επίσκεψη στο μουσείο, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει στην ναυτική ιστορία του νησιού, η οποία σημάδεψε την οικονομική αλλά και κοινωνική ανάπτυξη της Σύμης

 

 

Απολαύστε το ρόφημα και το ποτό σας στο Argonaut-μπαρ του Nautilus!

 

Το μπαρ μας που στεγάζεται στο χώρο του Νautilus ονομάζεται Argonaut.  Αργοναύτες βρίσκουμε πολύ συχνά στην Ελλάδα. Στη συλλογή μας υπάρχουν δύο κοχύλια αργαναύτες, τα οποία βρέθηκαν στη Σύμη.

 Γευθείτε το πρωινό γεύμα σας στο δωμάτιο ή στις ηλιόλουστες βεράντες και μπαλκόνια του διαμερίσματός σας. Απολαύστε την ποικιλία του πρωινού μας μέσα απ' τις ιδιαίτερες γεύσεις των παραδοσιακών εδεσμάτων και επιλογών μας.

 

Οργανώστε το ταξίδι σας και απολαύστε κάθε στιγμή των διακοπών σας!

 

Στο Nautilus θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να απολαύσετε και να οργανώσετε όσο το δυνατόν καλύτερα τις διακοπές σας!

Ρωτήστε μας!